Picolino's
Reunie's gehouden van 1988 t/m 1992

 
Back to the sixties
Het had vele jaren geduurd, het was ontelbare malen gevraagd door vele fans: "Wanneer komt er eindelijk eens een reŁnie! " . In 1988 was het eindelijk zover, na een jaar oefenen was de band zover om een avond "net als toen"  te kunnen  verzorgen, en hoe!
 
Gekozen werd om muziek uit de jaren 60 te maken, het werd dus Picolino's. Meegewerkt is door Janek Bukowski, Herman Kolker, Men van Kan, Paul Frissen, Jean Lindenlauf, Jopie de Haan en Daan Smit.
De Bricke Oave was de locatie, de gedachte van "Als we 400 man in de zaal hebben krijgen we een fantastische avond" werd verre overtroffen. 1000 mensen mocht op de gemeentelijke vergunning, het was goed dat de gemeentelijke controleurs een oogje dicht deden (deze mensen waren ook fans van het eerste uur), meer dan 1400 liefhebbers hadden zich al weken van te voren voorzien van een toegangbewijs. Paren die zich op de muziek van de Picolino's hadden leren kennen namen 25 jaar later hun kinderen mee met de boodschap " Kiek zoe woar dat vreuger".
 
Vijf jaar is bijna een traditie, toch vonden de Picolino's het in 1992 genoeg, een lustrum was bereikt. Het was weer een wondermooie tijd geweest waar vele met veel plezier aan terug konden en kunnen denken.

 

Toegangs bewijs 1988 "Reunie Picolino's, Brikkenoave Brunssum

 Toegangs bewijs 1989 "Reunie Picolino's, Brikkenoave Brunssum

 

 

Poster Reunie Picolino's, Brikkenoave Brunssum

▼ Persbericht reŁnie 1992▼

 

Toegangs bewijs 1992 "Reunie Picolino's, Brikkenoave Brunssum

▼Hoes Cd en cassette opname "Live in the 60▼